Boluspor, Spor Toto Süper Lig hasretini

Boluspor, Spor Toto Süper Lig hasretini sonlandırmak istiyor -Geçen sezon Bank Asya 1. Ligde başarı elde edemeyen Bolu temsilcisi, yeni transferlerle 20 yıllık Süper Lig hasretini sonlandırmak istiyor -Kulüp Başkanı Abat: Başarılı


BOLU (A.A) - Geçen sezon Bank Asya 1. Ligde başarı elde edemeyen Bolu temsilcisi, yeni transferlerle 20 yıllık Spor Toto Süper Lig hasretini sonlandırmak istiyor.
     Antalyaspordan Sergey Pacome Djıehoua, İstanbul Büyükşehir Belediyespordan Ali Güzeldal ve Gençlerbirliğinden Emre Taşkoparanı renklerine bağlayan Bolusporun kulüp başkanı Abdullah Abat, AA muhabirine iyi futbol ortaya koyan bir ekip oluşturmak istediklerini söyledi.
     Abat, hedefi olan bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, En iyi malzemeyi hocamıza vermeye çalışıyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Transferlerimiz daha da devam edecek ifadelerini kullandı.
     Futbolda her şeyin olabileceğine dikkati çeken Abat, lig başlamadan hedef koymanın yanlış olacağını söyledi.
     Abat, şampiyonluk hedefi için henüz erken olduğunu ifade ederek, Başlamamış bir sezon var önümüzde. Şampiyonluk hedefi için henüz erken ama niyetimiz bu. En azından formasını terleten ve iyi futbol ortaya koyan bir takım kurmak istiyoruz. Sportif başarıyı elde edebilecek güce sahip bir takım kurmak için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu sezon istediğimiz gibi geçer şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Boluspor, Spor Toto Süper Lig hasretini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER