BOTAŞ Spor, erkek basketbolcular için seçme

BOTAŞ Spor, erkek basketbolcular için seçme yapacak -Başantrenör Orak: Amacımız Adanadan milli takım bazında erkek basketbolcu yetiştirmek


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından BOTAŞ Sporun başantrenörü Olcay Orak, Adananın gelecek vaat eden erkek basketbolcuları için perşembe günü seçme yapacaklarını bildirdi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, yıllardır bayan basketboluna hizmet eden ve altyapıdan yetiştirdiği sporcular ve antrenörlerle bu ligin lokomotifi olan BOTAŞ Spor, erkekler ligi için oyuncu seçiyor.
     Bayanlarda olduğu gibi erkeklerde de altyapıya büyük önem verecek olan BOTAŞ Spor, yeni sezondan itibaren minik ve küçükler ligine oyuncu seçmesi yaparak girecek.
     Perşembe günü Menderes Spor salonunda yapılacak seçmelere, 2000-2001 ve daha küçük erkek basketbolcu adaylarının katılacağı, seçmelere katılacak erkek basketbolcu adaylarının Perşembe günü sporcu kıyafetleriyle Menderes Spor Salonunda hazır bulunmaları gerektiği, yapılacak seçmeler sonrasında başarılı olan erkek basketbolcular BOTAŞ Sporun altyapısına alınacağı belirtildi.
     BOTAŞ Sporun başantrenörü Olcay Orak, yıllardır bayan basketboluna hizmet eden takımlarının, altyapıya önem verip erkek basketbolu içinde bir adım attığını belirterek, şunları kaydetti:
     Adananın gelecek vaat eden erkek basketbolcuları için Perşembe günü Menderes spor salonunda seçme yapacağız. Amacımız Adanadan milli takım bazında erkek basketbolcu yetiştirmek. Lütfü Arıboğan, Hüsnü Çakırgil, Güray Kanan ve Haluk Yıldırım gibi Adanalı basketbolcular yetiştirmeyi ve bu oyuncuların milli takım seviyesine yükselmesini arzuluyoruz. Hedefimiz altyapı olacak. Altyapıda yetiştireceğimiz erkek basketbolcularla sabırla yolumuza devam ederek hedefi Adanalı gençlerle erkekler ligi olarak belirledik. Adanada bu potansiyel var. Bunu değerlendirmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber BOTAŞ Spor, erkek basketbolcular için seçme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER