Bozüyükte AK Kadınlar Ormanı oluşturuldu

Bozüyükte AK Kadınlar Ormanı oluşturuldu -AK Parti Bilecik İl Başkanı Kurtulmuş: Çocuklarımıza bir fidan gibi bakıyoruz ve onların geleceği için de buralara fidan dikiyoruz


BİLECİK (A.A) - Bozüyük ilçesinde, AK Parti Bilecik Kadın Kolları öncülüğünde yürütülen proje kapsamında AK Kadınlar Ormanı oluşturuldu.
     AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bozüyüke bağlı Poyra köyü mevkisindeki ağaçlandırma alanında düzenlenen törende, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın 81 ilde başlattığı ve partinin Kadın Kollarına görev verdiği fidan dikme projesinin önemli olduğunu söyledi.
     Özellikle fidan dikme ve ormanları koruma konusunda zihinsel dönüşüm sağlanması gerektiğine dikkati çeken Kurtulmuş, Bu bilinç oluştuktan sonra ormanların hazırlanması aşamasına geçiliyor. Çocuklarımıza bir fidan gibi bakıyoruz ve onların geleceği için de buralara fidan dikiyoruz. Çocuklarımızın eğitimi anlamında 4+4+4 sisteminde bu bilinçlerin de oluşturulması noktasında bilinçli ve inançlı nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz dedi.
     AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal da son yıllarda yaşanan küresel ısınma ve kuraklığın etkisiyle her yıl 250 milyon ton toprağın aşınarak taşınmasına kayıtsız kalmamak, ülkeyi baştan başa yeşillendirmek için yapılan ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek amacıyla fidana kadın eli değmesi gerektiğini ifade etti.
     İlde, Kadın Kollarının üye sayısı olan 10 bin 500 fidanı toprakla buluşturduklarını belirten Namal, Ağaçlar çocuklarımız gibidir. Dikilen fidanlarla tüm ormanlarımızı gözümüz gibi korumak hepimizin görevidir. Bir anne şefkatiyle orman sevgisi ve çevre bilincini kadınlarımıza, çocuklarımıza ve gençlerimize aktarmayı sosyal bir sorumluluk olarak görüyoruz diye konuştu.
     Daha sonra, Kurtulmuş, Namal ve Kadın Kolları üyeleri tarafından fidan dikildi.
    
     Muhabir: Barış Eren - Mesut Tankulu / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükte AK Kadınlar Ormanı oluşturuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER