Bozüyükte dolmuş güzergahlarında yeni düzenleme

Bozüyükte dolmuş güzergahlarında yeni düzenleme


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Minibüsçüler Derneği Başkanı Paşa Dündar, 3 ve 4 numaralı halk dolmuşu güzergahlarının yeniden düzenlendiğini bildirdi.
     Dündar, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belediye ile yapılan çalışma sonucu güzergahların değiştirileceğini söyledi.
     Yeni uygulamanın 18 Haziranda başlayacağını belirten Dündar, şöyle devam etti:
     Bozüyükte 4 hatta halkımıza hizmet ediyoruz. Her geçen gün büyüyen ilçemizde, halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için dolmuş hatlarında belediyeyle birlikte bir düzenleme yaptık. 18 Haziran Pazartesi günü başlayacak uygulamayla ilçemizin Eskişehir çıkışında bulunan toprak fabrikalarından çıkan ve Sarar Alışveriş Merkezine kadar giden 3 numaralı dolmuş hattı, yine fabrikalardan başlayacak ve Belediye Kavşağından Saraycık Caddesine inecek. Buradan Çarşı Mahallesindeki Fen Lisesinin bulunduğu kanal boyundan seyredecek dolmuşlar, Sarar Alışveriş Merkezine kadar gidecek.
     Dündar, Yeşilkentten başlayan ve çarşı merkezinden geçerek Tekke Mahallesi Setbaşı mevkisine giden, dönüşte ise adliyeye uğrayarak yeniden Yeşilkente çıkan 4 numaralı hattaki dolmuşların da sırasıyla Yeşilkent, Tekke Mahallesi ve Setbaşı mevkisine çıkarak buradan Bölge Trafik Denetleme Şubesi ve Açık Cezaevine kadar gideceğini kaydetti.
     Yaz aylarında düğünlerin artması nedeniyle her gün saat 21.00a kadar normal sefer yapıldığını belirten Dündar, bu saatten sonra nöbet aralıklarının sıklaştırılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükte dolmuş güzergahlarında yeni düzenleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER