Bozüyükteki spor tesisi inşaatı

Bozüyükteki spor tesisi inşaatı


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediyesi Başkan Vekili Fatih Bakıcı, inşaatı devam eden spor tesislerinde incelemede bulundu.
     Bakıcı, yaptığı açıklamada, belediyeye ait Yeşilkent Mahallesinde bulunan arazinin meclis kararı ile 25 yıllığına spor tesis yapılmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edildiğini hatırlatarak, söz konusu araziye Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından FIFA Star 2 uluslar arası standartlarda sentetik yüzeyli futbol sahası yapımına başlandığını bildirdi.
     Amatör spor kulüpleri ve okulların antrenman ve maçlarını toprak sahada yaptığını, tesisin yaklaşık 1 ay içerisinde spor kulüplerinin hizmetine sunmayı amaçladıklarını belirten Bakıcı, şunları kaydetti:
     Yapılacak modern tesis ile ilçenin sporunu geliştirmeyi, çocuklarımıza daha temiz ve modern sahalar sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca gençlerimize diğer mahallelerimizde de yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışmalarımız olacak. Böyle güzel bir projenin ilçemizde hayata geçirilmesinde büyük katkısı olan milletvekilimiz sayın Fahrettin Poyraza da gençlerimiz adına teşekkürü bir borç biliyoruz.
     Yeşilkent Mahallesinde yapımına başlanan 10 bin metrekarelik alanda içerisinde futbol sahası, soyunma odaları ve idari binanın bulunduğu tesisin FIFAdan gelecek yetkililerin incelemesi sonucu verilecek onayın ardından halıların serimine başlanacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükteki spor tesisi inşaatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER