Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Bozüyük Emniyet Müdürü Okumuş: -İlçemiz 51 kamerayla kontrol edilecek


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, kent güvenlik sistemine 13 kameranın dahil edilmesiyle ilçenin 51 kamerayla kontrol edileceğini söyledi.
     Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bozüyükte çeşitli noktalarda 33ü hareketli olmak üzere 38 MOBESE kamerasının bulunduğunu belirterek, 4 hareketli ve 9 sabit kamera ilavesi yapıldığını bildirdi.
     İlave MOBESE kameraları için ihale sürecinin başladığını dile getiren Okumuş, 2012 yılı içinde tamamlanması planlanan kamera ilaveleriyle kentin daha güvenli bir yer olacağını ifade etti.
     Okumuş, trafik ekiplerine verilen palm cihazlarının da kullanımına başlandığını, bu cihazlarla daha kısa sürede araç ve şahıs sorgusunun yapılabildiğini kaydetti.
    
     -İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı
    
     Bozüyükte Spor Güvenlik Kurulu, toplantısı yapıldı.
     Kaymakam Oktay Kaya başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Süleyman Can, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Kara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Temsilcisi Muhittin Yetiş ve kurum temsilcileri katıldı.
     Toplantıda, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Bozüyüksporun ev sahipliğini yapacağı futbol, voleybol, basketbol ve diğer branşlardaki spor müsabakalarında kurumlar tarafından alınacak güvenlik önlemleri ve yerine getirilmesi gereken hazırlıklar görüşüldü.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER