Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Eski Balık Pazarı binası, otoparka dönüştürülecek


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Belediyesi, Kasımpaşa Mahallesindeki eski Balık Pazarı binasını otoparka dönüştürecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yaklaşık iki yıl önce kapalı pazar yerinin faaliyete geçmesinin ardından boşaltılan ve alkol bağımlılarının mekanı haline gelen eski Balık Pazarındaki reyon sahiplerinden, depo olarak kullandıkları bölümleri tahliye etmesi istendi.
     Bu kişilerin, malzemelerini almasından sonra genel temizlik ve düzenleme çalışması başlatılan yapı, otopark olarak değerlendirilecek.
     Zemin iyileştirmesi ve düzenleme çalışmalarının bitirilmesinin ardından otopark haline getirilecek binanın, kısa sürede hizmete sunulması planlanıyor.
    
     -Damgalı terazi ve ölçü aletlerinin muayene kayıtları
    
     (Fotoğraflı)
    
     Bozüyük ilçesinde, damgalı terazi ve ölçü aletlerinin muayene kayıt işlemleri 28 Şubatta sona erecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bu yıla ilişkin damgalı terazi ve ölçü aletlerinin muayene kayıt işlemlerinin 28 Şubatta sona ereceği bildirildi.
     Resmi daireler, işletme sahipleri, esnaf ile bağlı köy muhtarlarının, beyannamelerini Zabıta Müdürlüğünden alması gerektiği duyurulan açıklamada, damgalı tartısı bulunan resmi daire ve müesseselerle esnafın, muayeneye tabi ölçülerinin cins, marka, tartabildiği azami ağırlık ve sayıları bildiren birer beyannameyle Belediye Zabıta Müdürlüğüne başvurması gerektiği belirtildi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER