Bozüyük Belediye Başkan Vekili seçimine doğru

Bozüyük Belediye Başkan Vekili seçimine doğru -MHP Bozüyük İlçe Başkanı Köftecioğlu: MHPden alınan belediyenin bize verilmesi noktasında AK Partiye bir fırsat geçmiştir


BİLECİK (A.A) - MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlunun görevinden alınmasından sonraki sürece ilişkin, MHPden alınan belediyenin bize verilmesi noktasında AK Partiye bir fırsat geçmiştir dedi.
     Köftecioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Meclisinin, Belediye Başkan Vekili seçme mecburiyetinde kaldığını belirterek, MHPden seçilen ve çeşitli nedenlerle AK Partiye geçen Bozüyük Belediyesinin yeniden MHPye dönüşü için fırsat doğduğunu bildirdi.
     Bu dönüşü gerçekleştirmek için aday tespiti yaptıklarını ve Belediye Başkan Vekili adayı olarak Ahmet Bayrakı belirlediklerini dile getiren Köftecioğlu, şöyle konuştu:
     MHP olarak adayımız Ahmet Bayrak ile seçime gireceğiz. Şu anda ittifak yaptığımız hiçbir parti yok ama görüşmelerimiz bütün hızıyla devam ediyor. MHPden alınan belediyenin bize verilmesi noktasında AK Partiye bir fırsat geçmiştir. Kendilerinin seçimlerde bizi destekleyerek adaletin yerini bulacağına, Adalet ve Kalkınma Partisinin adalet kısmını gerçekleştireceklerine inancım tamdır. Böylelikle halkımızın gözünde güzel bir yer edineceklerdir.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mesut Tankulu
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bozüyük Belediye Başkan Vekili seçimine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER