Bozüyük Spor Kulübü Başkanlığına Özkan, seçildi

Bozüyük Spor Kulübü Başkanlığına Özkan, seçildi


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Spor Kulübünün olağanüstü kongresinde Cengiz Özkan, Bozüyük Spor Kulübünün yeni başkanı oldu.
     Kulüp Tesislerinde yapılan kongreye, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sertler, eski kulüp başkanlarından Doğuş Üneral, Yalın Zeybek, Selami Soydan ve kulüp üyeler katıldı.
     Kulübün eski başkanı Doğuş Üneral, divan başkanlığını Behzat Yetişkin ve üyeler Mehmet Büber ile Çağlayan Özbayıkın yaptığı kongrede, 2011 yılındaki genel kurulda göreve gelen yönetimin, seyir zevki veren bir takım oluşturmak ve sportif başarı yakalamak için yola çıktığını söyledi.
     Üstün başarı gösteren takımın play-off oynamayı hak ettiğini hatırlatan Üneral, Şampiyon olarak çıkacağımız ligde lobi çalışmaları ve saha dışı olaylarından dolayı şampiyon olamadık. Play-off maçlarında penaltı atışlarında elendik dedi.
     Belediye Meclis Üyesi Cengiz Özkan, oy birliğiyle kulüp başkanlığına seçildi. Kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan iş adamı Cevat Şenkardeşlerin yapılan görüşmelerin ardından adaylıktan çekildiği bildirildi.
     Bozüyük Spor Kulübü Yönetim Kurulu da Doğuş Üneral, Yalın Zeybek, Behzat Yetişkin, Birol Öter, Yalçın Şark, Çağlayan Özbayık, Mehmet Büber, Erkemal Kıyak, Sadık Demiröz, Ender Güven, Tuncay Yılmaz, Seyhan Güner, Kenan Hurma, Ali Berberoğlu, Mahmut Gökdel, Selami Soydan, İbrahim Yerlikaya ve İlhani Seraslandan oluştu.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyük Spor Kulübü Başkanlığına Özkan, seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER