Bu kez patron değil, sendika protesto

Bu kez patron değil, sendika protesto edildi -Eskişehirde bir fabrikada çalışan ve bağlı bulundukları sendikanın, işçi haklarını savunmadığını iddia eden işçiler, yürüyüş yaptı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde bir fabrikada çalışan ve bağlı bulundukları sendikanın, işçi haklarını savunmadığını iddia eden işçiler, yürüyüş yaptı.
     Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada çalışan çok sayıda işçi, mesai bitiminde servis araçlarına binmeyerek kent merkezine yürümeye başladı.
     Sloganlar atarak Ankara-Bursa karayolu kenarında yaklaşık 5 kilometre yürüyen işçiler, kent merkezindeki Sanayi Kavşağında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete itikalinin 74üncü yıl dönümü dolayısıyla saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.
     Burada, işçiler adına açıklama yapan Yener Ulusoy, çalıştıkları fabrika yönetimiyle hiçbir sorunlarının olmadığını dile getirdi.
     İşçilerin tüm problemlerinin sendikayla olduğunu ifade eden Ulusoy, Sendikanın bize verdiği vaatleri yerine getirmemesi bu yürüyüşe sebep oldu. Bağlı bulunduğumuz sendika işçi haklarını savunmuyor. Hep beraber hakkımızı aramak için mücadelemize devam edeceğiz dedi.
     Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bu kez patron değil, sendika protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER