Bucak Gençlik Merkezinin ihalesi yapıldı

Bucak Gençlik Merkezinin ihalesi yapıldı -AK Parti Burdur milletvekili Yıldırım: -Türkiye genelinde 60 ilde gençlik merkezi bulunuyor. Fakat ilçe olarak gençlik merkezi sadece Bucakta olacak


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur milletvekili Hami Yıldırım, Türkiye genelinde 60 ilde gençlik merkezi bulunduğunu, fakat ilçe olarak gençlik merkezinin sadece Bucakta olacağını belirtti.
     Milletvekili Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen Bucak Gençlik Merkezinin yer teslimi işlemlerinin yakında başlayacağını ifade etti.
     Bu tür yatırımların Burdura kazandırılması adına yoğun çaba gösterdiklerini kaydeden Yıldırım, yapılacak gençlik merkezinin Bucak Şehir Stadyumu ile Kapalı Spor Salonu arasında bulunan tepeye inşa edileceğini bildirdi.
     Bu tür tesislerin gençlerin sosyal ve spor aktiviteleri için önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Türkiye genelinde 60 ilde gençlik merkezi bulunuyor. Fakat ilçe olarak gençlik merkezi sadece Bucakta olacak. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bu konuda bizlere büyük destek sağladı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bu konudaki gerekli çalışmaları ve yazışmaları özveriyle yapmaktadır. Herhangi bir gecikmeye meydan vermeden Burdurluları bir an önce bu tesise kavuşturmak istiyoruz. Burdura çağdaş tesisler kazandırmak için tüm enerjimizi ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bucak Gençlik Merkezinin ihalesi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER