Bulanıkta halı saha açılışı

Bulanıkta halı saha açılışı


MUŞ (A.A) - Bulanıkta, Bu Benim Halı Saham projesi kapsamında yaptırılan halı sahanın açılışı yapıldı.
     Bulanık Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğince hazırlanan proje kapsamında, Zafer Mahallesinde yapılan halı sahanın açılışına katılan İlçe Kaymakamı Ferit Görükmez, SODES projesi kapsamında yapılan halı sahanın, maliyetinin 185 bin lira olduğunu söyledi.
     Ayrıca sahanın yanında fitness merkezi ve idari binanın da köylere hizmet götürme birliğinin katkısıyla tesis edildiğini ifade eden Görükmez, şöyle konuştu:
     Yapılan bu tesisi özel bir işletmeye devrettik. Bu projemiz Bulanık gençliğine hitap ediyor. Bu projelerin özünde insan var. İnsana yatırım her şeyden önemli ve önceliklidir. İlçemizde 3 halı saha daha vardı. Ama yeterli değildi. Proje kapsamında kapalı bir halı saha inşa ederek, çocuklarımızın ve gençlerimizin daha nezih ortamda spor yapmalarını sağladık. Gençlerimiz boş vakitlerini daha iyi değerlendirme imkanına kavuştu.
     Bu yıl içinde 4 SODES projesinin daha faaliyette geçirileceğini belirten Görükmez, ilçenin sosyal ve kültürel alanda da gelişmesi için, kurumlarla işbirliği yapacaklarını kaydetti.
     Konuşmanın ardından çocuklara forma dağıtan Kaymakam Görükmez, İl Genel Meclis Üyesi Arafat Karadağ ile sahanın açılış kurdelesini kesti.
     Açılan halı sahada, kurum amirleri dostluk maçı yaptı.
    
     Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bulanıkta halı saha açılışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER