Bulanık Kaymakamı Görükmezin, ev ziyaretleri

Bulanık Kaymakamı Görükmezin, ev ziyaretleri


MUŞ (A.A) - Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, ilçe merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.
     Kaymakam Görükmez, yaptığı açıklamada, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, durumlarını bizzat yerinde gördüğünü söyledi.
     Ev ziyaretlerinde, ailelerin sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçları konusunda yardımlar yaptıklarını ifade eden Görükmez, şöyle konuştu:
     İmkanlar ölçüsünde yardımlarımız devam edecek. Yardımların dışında aynı zamanda rehberlik ve danışma merkezi anlayışıyla çalışmayı kendimize amaç edindik. Ziyaret ettiğimiz ailelere, çocuklar için eğitim yardımı, kuru gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım kolileri dağıtıyoruz. Vatandaşlarımız bundan memnun oluyor. Vakıf hizmetleri sosyal yardım hizmetleriyle sınırlı kalamayacak. Hedef kitlelere sadece sosyal yardım boyutuyla değil, çok boyutlu yaklaşıyoruz. Sadece talep odaklı değil, aynı zamanda arz odaklı çalışıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmet sunmak için çaba gösteriyoruz.
     Sosyal ve ekonomik yoksunluğun, aynı zamanda berberinde psikolojik sorunları da ortaya çıkardığını belirten Görükmez, bu tür maddi desteklerin yanı sıra, koruyucu ve önleyici hizmetlerinde artarak devam edeceğini kaydetti.
     Görükmez, Ayrıca ziyaretlerimizde hasarlı olan evleri de tespit ettik. Evi hasarlı olan bu vatandaşlarımıza yazın barınma yardımı yapılacak dedi.
     Ziyaretlere, Bulanık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nazire Korkmaz da katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Bulanık Kaymakamı Görükmezin, ev ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER