Bulgar Etar takımı Diyarbakıra geliyor

Bulgar Etar takımı Diyarbakıra geliyor -1. Lig takımı FC Etar 1924 Veliko Tırnovo 5 Eylülde Yeni Diyarbakırspor ile hazırlık maçı oynayacak -FC Etar Kulüp Başkanı İlhanlı: Diyarbakırdaki futbolseverlere jest yapmak istedik


DİYARBAKIR (A.A) - Bulgaristan 1. Lig takımlarından FC Etar 1924 Veliko Tırnovo, 5 Eylülde Diyarbakırda Yeni Diyarbakırspor ile hazırlık maçı oynayacak.
     FC Etar Kulüp Başkanı Fevzi İlhanlı AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre önce Bulgaristan 2. Lig takımlarından FC Etar 1924 Veliko Tırnovonun yönetimini devraldıklarını, ardından yaptıkları güçlü transferler sayesinde 14 yıl aradan sonra şampiyon olarak 1. lige yükseldiklerini söyledi.
     Diyarbakırlı olduğunu bu nedenle Diyarbakırdaki bir takımla hazırlık maçı oynamak istediklerini bildiren İlhanlı, Maalesef Diyarbakırdaki futbol takımları istenilen liglerde mücadele etmediği için Diyarbakırlı sporseverler süper lig takımlarını izleyemiyor. Diyarbakırlıların süper lig takımı izlemekten mahrum kalmaması için bu kararı aldık. Diyarbakırdaki futbolseverlere jest yapmak istedik dedi.
     İlhanlı, FC Etar 1924 Veliko Tırnovo takımının ismini FC Etar Diyarbakır olarak değiştirmeyi düşündüklerini ancak bu aşamada bunu hayata geçiremediklerini kaydederek, Birinci ligde bir seviyeye geldikten sonra takımın ismini FC Etar Diyarbakır olarak değiştireceğiz diye konuştu.
    
     -Maç ücretsiz olacak-
    
     Bölgesel ligde mücadele eden Yeni Diyarbakırsporun Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol ise yaptıkları transferler sayesinde gelecek sezon bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:
     5 Eylülde yapacağımız sezon açılışında seçkin bir takımla hazırlık maçı yapmak istedik. Bu amaçla Fevzi İlhanlı ile görüştük ve anlaştık. Diyarbakırlılar ilk kez yabancı bir ülkenin birinci liginde mücadele eden bir takımı Diyarbakırda izleme fırsatı bulacak. 5 Eylül günü Diyarbakır Atatürk Stadında saat 19.00da oynanacak maç ücretsiz olacak. Tüm Diyarbakırlıları maça bekliyoruz.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Bulgar Etar takımı Diyarbakıra geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER