Burdurda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

Burdurda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor


BURDUR (A.A) - Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.
     Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Sultan Dere mevkisinde yeni asfalt plentinin devreye girmesiyle sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi. Ekiplerin hızlı şekilde asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Akkaya, Menderes Mahallesinde serme asfalt, Milli Egemenlik Caddesinde de sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
     Şirinevler Mahallesinde serme asfalt çalışması yaptıklarını belirten Akkaya, Nene Hatun Caddesi ve İbrahim Zeki Burdurlu Caddesinin de yakın bir zamanda sıcak asfaltla kaplanacağını söyledi.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesinden gelen asfalt kazıma makinesiyle Nene Hatun Caddesinde asfalt kazıma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Akkaya, Burdurda altyapısı tamamlanan cadde ve sokakları sıcak asfalt ve serme asfalt kaplıyoruz. Bunun yanı sıra asfalt yama ve kaldırım çalışmalarımıza da devam ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Burdurda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER