Burdur, AK Parti yerel yönetimler 9.

Burdur, AK Parti yerel yönetimler 9. bölgeye dahil edildi -Burdur, Milletvekili Yıldırımın sorumlu olduğu AK Parti yerel yönetimler 9. bölgeye dahil edildi


BURDUR (A.A) - Burdurun, AK Parti yerel yönetimler 9. bölge kapsamındaki iller arasına dahil edildiği bildirildi.
     AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığında sorumlu olduğu 9. bölgede Antalya, Konya, Isparta, Karaman, Aksaray ve Niğde illeri bulunduğunu, son olarak seçim bölgesi ve memleketi Burdurun da bölgeye dahil edildiğini belirtti.
     Yerel yönetimlerin çalışmalarına katkı sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını, Burdur için de en iyisini yapacaklarını vurgulayan Yıldırım, Burdurun yerel yönetimlerde kendi bölgesinde yer almasının hemşehrilerine hizmet için önemli olduğu kadar, Burdur ilinin temsili açışından da kıymet taşıdığını kaydetti.
     Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, 30 Eylülde yapılan AK Parti 4üncü Olağan Büyük Kongreden sonra Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi seçilen Antalya Milletvekili Sayın Menderes Türel getirilmişti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur, AK Parti yerel yönetimler 9. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER