Burhaniyeden kısa kısa

Burhaniyeden kısa kısa -Küçük Geriş Caddesinin yolları yapılıyor


BALIKESİR (A.A) - Burhaniye Belediyesi tarafından bir süre önce yol yapımına başlanan Küçük Geriş Caddesindeki çalışmalar sürüyor.
     Burhaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekipleri tarafından 125 ve 110luk içme suyu hattı döşenerek caddenin tüm abonelikleri yenilendi.
     Alt yapısı yapıldıktan sonra Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmalarına başlandı. İlk olarak yağmur oluğu döşenen caddeye daha sonra parke taş kaldırımlar yapılacak.
     Fen İşleri Müdürü Metin Yıldız, Burhaniyenin birçok yerinde önemli işler yaptıklarını ve büyük projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, Küçük Geriş Caddesindeki yol çalışmalarını en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini kaydetti.
    
     -Hıdrellez Parkı yeşillendiriliyor-
    
     Burhaniye Belediyesi tarafından her mahalleye bir kafeterya kapsamında Karınca Deresi yanına yapılan Hıdrellez Parkı, yeşillendiriliyor.
     Park ve Bahçeler Müdürü Nadir Karayaz, Hıdrellez Parkına otomatik sulama sistemi kurulduğunu belirterek, çim ekme işlemine geçildikten sonra parkın düzenli olarak sulanacağını bildirdi.
     Parka oyun grupları ve spor aletleri de konulacağını dile getiren Karayaz, parkın ilçeye yakışır güzellikte olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Burhaniyeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER