Burhaniyeden kısa kısa

Burhaniyeden kısa kısa -Düdüklü suyu hattı yenilendi -AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu, imam hatip lisesi inşaatında inceleme yaptı


BALIKESİR (A.A) - Burhaniyede Düdüklü suyu hattı yenilendi.
     Burhaniye Belediyesi İşletme Müdürü Sinan Gözen, doğal kaynak suyu olarak ilçeye 28 kilometre uzaklıktaki Karadere köyü Güzle Yaylasından getirilen içme suyunun 33 çeşmeden tüketime sunulduğunu söyledi.
     Gözen, Hürriyet Caddesindeki alt yapı yenileme çalışmaları sırasında Düdüklü suyu hattının da yenilendiğini ifade ederek, Ekiplerimiz Hürriyet Caddesi bağlantısı bütünlüğünü sağlamak amacıyla Cumhuriyet Mahallesinden gelen hattı da yeniledi dedi.
    
     -Emlakçıdan örnek davranış-
    
     Burhaniyede emlakçılık yapan Kerim Evren, şehit ve gazi yakınlarından komisyon talep etmeme kararı aldı.
     Evren, büro girişine Bu iş yerinde şehit ve gazi yakınlarından komisyon talep edilmez yazısını astı.
     Küçük bir hizmet de olsa şehit ve gazi yakınlarından komisyon almamaya karar verdiğini dile getiren Evren, Şehit ve gazi ailelerimize biraz olsun yardımcı olmak amacıyla böyle bir karar aldım dedi.
     Evren, uygulamanın yaygınlaştırılması için destek istedi.
    
     -AK Parti Milletvekili Aydınlıoğlu, imam hatip lisesi inşaatında inceleme yaptı-
    
     AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremitte yapımına başlanan imam hatip lisesi inşaatını yerinde inceledi.
     Okul inşaatı tamamlanıp hizmete girdiğinde bölgenin eğitimine büyük katkısı olacağını vurgulayan Aydınlıoğlu, şunları söyledi:
     Edremitteki eski imam hatip lisesi binasının yıkılması gerektiğinin bildirilmesi üzerine yeni arayışlara giriştik. Mevcut arsanın yeterli büyüklükte olmaması nedeniyle de Eminkuyu mevkisinde bulunan 20 dönüm hazine arsasının okul yeri olarak tahsisi yapıldı. Arkasından da ödeneği sağladık. Şimdi bu 20 dönüm arsa üzerine 24 derslikli büyük bir imam hatip lisesi yapılıyor. Sadece bu kadar da değil. Hemen bunun yanına 300 öğrenci kapasiteli bir de yurt binası yapılıyor. Pansiyonda hem kız hem de erkek öğrenciler barınabilecek. İnşaat tamamlandığında bölgenin en büyük okullarından birisi olacak. Okulun ve pansiyon binasının maliyeti yaklaşık 8 milyon civarında.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Burhaniyeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER