Bursada, Mahallenize Deniz Geldi projesi

Bursada, Mahallenize Deniz Geldi projesi -Yıldırım Belediyesince yaz boyunca çeşitli mahallelerde ücretsiz olarak hizmet verecek havuzların tanıtımı yapıldı


BURSA (A.A) - Yıldırım Belediyesince başlatılan Mahallenize Deniz Geldi projesi kapsamında, yaz boyunca çeşitli mahallelerde ücretsiz olarak hizmet verecek havuzların tanıtımı yapıldı.
     Şirinevler Mahallesinde düzenlenen törende konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, gezici havuzların yaz boyunca her mahallede 10 gün süreyle saat 10.00dan 20.00ye ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.
     Mahallelere 2 havuz kurulacağını, birinin yetişkinlere diğerinin ise çocuklara hizmet vereceğini belirten Keskin, bu projeyle Yıldırımlıları sıcak yaz günlerinde serinletmeyi amaçladıklarını kaydetti.
     Keskin, 50 metrekare büyüklüğündeki havuzun içindeki suyu temizlediğini vurgulayarak, Vatandaşlarımız bu havuzlara çocuklarını da gönül rahatlığıyla sokabilirler kendileri de girebilirler. Havuza girişlerde ücret alınmayacak. Ayrıca gün bayı cankurtaran da hazır halde bekleyecek dedi.
    
     Muhabir : Vedat Yücebaş
     Yayıncı : Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bursada, Mahallenize Deniz Geldi projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER