Bursada 4 aylık hamile kadının öldürülmesi

Bursada 4 aylık hamile kadının öldürülmesi -Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanığın, kadının çocuğunu da dereye attığı iddiasıyla tefrik edilen dosyası ile ilgili davanın görülmesine başlandı


BURSA (A.A) - Gürsu ilçesinde, 4 aylık hamile kadını boğarak öldürdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen sanığın, kadının çocuğunu da dereye attığı iddiasıyla tefrik edilen dosyası ile ilgili davanın görülmesine başlandı.
     Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesinde, cesedine ulaşılamayan 1,5 yaşındaki Gökhanın dereye atıldığı iddiasıyla tefrik edilen (ayrılan) dosyasının görüldüğü duruşmada, hamile olduğu bilinen kadını öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan İhsan Ayan (23) hazır bulundu.
     Sanık, duruşmada susma hakkını kullandı.
     Mütalaasını veren savcı, küçük çocuğun cesedinin yapılan tüm aramalara rağmen bulunamaması ve yaşıyor olması ihtimalini de dikkate alarak, sanığın bu suçtan tahliyesine karar verilmesini talep etti.
     Mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.
    
     -Olay-
    
     Bursanın Gürsu ilçesinde, 2010 yılının kasım ayında 4 aylık hamile 28 yaşındaki Leyla Algan dere yatağında boğularak öldürülmüş halde bulunmuş, dereye atıldığı iddia edilen 1,5 yaşındaki oğlu Gökhanın ise tüm aramalara rağmen izine rastlanamamıştı. Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, ev sahibinin oğlu İhsan Ayanı gözaltına almış, zanlı, savcılıktaki ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf etmişti.
     Sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmış, cesedine ulaşılamayan küçük çocuk ile ilgili dosya ise mahkeme tarafından tefrik edilmişti.
    
     Muhabir : Cem Şan / Haluk Yüksel
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursada 4 aylık hamile kadının öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER