Bursada yakalanan hırsızlık zanlıları

Bursada yakalanan hırsızlık zanlıları -Zanlılarından ikisi tutuklandı


BURSA (A.A) - Bursada, 12 iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan 3 zanlıdan ikisi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
     İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin iş yerinden hırsızlık ve çelik kasa hırsızlığına karşı başlattığı soruşturma kapsamında, İnan K. (27), ağabeyi Bülent K. (29) ile Bursada bir fabrikadan 4 milyon lira çalınması olayıyla ilgili yargılanan ve dosyasının Yargıtayda olduğu öğrenilen Esat D. (21) yakalandı.
     Zanlıların kullandığı araçta yapılan aramada 2 tabanca, 10 fişek, Çeltik İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden çalındığı tespit edilen 2 dizüstü bilgisayar ve faturalar ele geçirildi. Zanlıların, Konyada hırsızlık yaptıkları ve dönerken polise yakalandıkları ileri sürüldü.
     Zanlıların ifadelerini alan polisin, soruşturmayı genişletmesi sonucunda iş yerlerinden çalınmış çeşitli ziynet eşyaları 1 elektrogitar, 1 basgitar, 3 LCD televizyon, 6 dizüstü bilgisayar ve değişik ürünler ele geçirildi. Çalıntı malların sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.
     Emniyetteki sorgulamaların ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan İnan K. ve Esat Dnin tutuklandığı, Bülent Knın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün / Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursada yakalanan hırsızlık zanlıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER