Bursada yangın

Bursada yangın -Apartmanın bodrumundaki halıların tutuşması sonucu çıkan yangında dumandan etkilenen 6 kişi tedavi altına alındı


BURSA (A.A) - Bursada bir apartmanın bodrumundaki halıların henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşması sonucu çıkan yangında, dumandan etkilenen 6 kişi hastaneye kaldırıldı. Evlerinin balkonlarında yardım bekleyen vatandaşlar, itafiye merdivenlerinden indirilerek tahliye edildi.
     Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesinde 5 katlı bir apartmanın bodrum katındaki halılar henüz belirlenemeyen bir nedenle tutuştu. Alevlerin etkisiyle çıkan dumanlar bütün binayı sardı.
     Apartman boşluğunun da dumanla dolmasından dolayı bazı vatandaşlar dışarı çıkamadı. Vatandaşlar, balkona çıkarak yardım bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven aracılığıyla balkonlarda yardım bekleyen apartman sakinlerini tahliye etti.
     Binanın 4. katındaki dairede yaşayan Bekir ve Ezel Turan çifti de çocukları Nisa (1) ve Ezgi (4) ile itfaiye merdivenine alınarak aşağıya indirildi. Dumandan etkilenen 6 kişi ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER