Bursadaki gerginlik

Bursadaki gerginlik -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: -Böyle bir olayın, siyasette yakinen iç içe olduğum mahallelerde yaşanması beni ziyadesiyle üzmüştür


BURSA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursada yaşanan gerginlikle ilgili, Böyle bir olayın, siyasette yakinen iç içe olduğum mahallelerde yaşanması beni ziyadesiyle üzmüştür dedi.
     Bakan Çelik, olaylarda ağır yaralanan İlker Kayanın (31) tedavi altına alındığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, Kayanın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Çelik, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Kayanın yoğun bakımda olduğunu ve doktorların gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirterek, şunları kaydetti:
     Ama netice itibariyle yoğun bakımda kardeşimiz. Kritik durumu var ama ümit de kesilmiş değil. İnşallah hayırlı bir netice ile hastaneden sağlıklı bir şekilde ayrılır. Böyle temenni ve dua ediyoruz. Ailesiyle, arkadaşlarıyla, dostlarıyla, kardeşiyle görüştük. Gerekli değerlendirmeleri yaptık. Bu olay Bursayı, ülkemizi ve beni üzmüştür. Böyle bir olayın, siyasette yakinen iç içe olduğum bu mahallelerde yaşanması beni ziyadesiyle üzmüştür. Ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah da şifasını verir inşallah.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Cem Şan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursadaki gerginlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER