Bursadaki uyuşturucu operasyonu

Bursadaki uyuşturucu operasyonu -Helikopter destekli düzenlenen operasyon, polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi


BURSA (A.A) - İnegöl ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik helikopter destekli düzenlenen ve 22 kişinin gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri, basına dağıtıldı.
     Alınan bilgiye göre, vatandaşlardan gelen ihbarların değerlendirilmesi ve yaklaşık 6 aylık bir çalışma sonrası İnegöl merkez başta olmak üzere, Bilecik, Sakarya ile Balıkesirdeki 27 adrese eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunun görüntüleri basınla paylaşıldı.
     Çok miktarda uyuşturucunun da ele geçirildiği, 22 kişinin gözaltına alındığı operasyon, polis kamerasınca da saniye saniye görüntülendi. Yaklaşık 500 polisin katıldığı operasyonda Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin yanı sıra Çevik Kuvvet, Özel Harekat, İnegöl Emniyet Müdürlüğü polisleri de yer alırken, helikopter de hava desteği verdi.
    
     -Beşikte uyuşturucu saklamışlar-
    
     Operasyona katılan Alfa ve Chocolate isimli narkotik köpeklerinin de duvara, bir beşiğin içi ve çevresi ile yatak aralarına saklanmış uyuşturucu maddesi bulduğu bildirildi.
     Bu arada operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlıların İnegöl Başsavcılığına sevk edildiği belirtildi.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursadaki uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER