Bursa Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri -Seçimlerde, Burkayın listesine 71, Parsekerin grubuna 55 oy çıktı -Burkay: "Tüm Bursa iş dünyası olarak birlik, beraberlik içinde hem Türkiye hem de Bursa ekonomisini çok daha iyi noktala


BURSA (A.A) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetim kurulu seçimlerini, başkan adaylarından İbrahim Burkayın grubu kazandı.
     Oda binasında saat 09.00da başlayan seçimler, 17.00de tamamlandı ve 128 üyenin kullandığı oyların sayıma geçildi.
     Adaylardan Burkayın listesine 71, İlhan Parsekerin grubuna 55 oy çıktı ve 2 oy geçersiz sayıldı.
     Yönetim kurulu, Burkay ile Ferudun Kahraman, Fahrettin Gülener, Cüneyt Şener, Emin Akça, Hasan Gürses, Şakir Umutkan, Mustafa Esgin, İsmail Kuş, İlker Duran ve Aytuğ Onurdan oluştu.
     Meclis Başkanlığı seçiminde ise Remzi Topuk 73, Mehmet Erhan 54 oy aldı.
     Burkay, gazetecilere yaptığı açıklamada, BTSO Meclisini oluşturan 128 üyenin, Bursanın geleceğine yön verecek yönetimi şekillendirdiğini söyledi.
     Seçimlerin çok güzel bir ortamda geçtiğini dile getiren Burkay, şöyle konuştu:
     "Türkiyede 340a yakın oda ve borsada seçimler yapılıyor. Bunların birçoğunda tatsız, nahoş birtakım olaylar yaşandığını görüyoruz. Bursada ise seçimin iki listeli olması, demokratik kültürün geliştiğini gösteriyor. Bu iki listede yer alan arkadaşlar, iş dünyasına yaraşır şekilde ve birlik, beraberlik içinde çok güzel bir seçim atmosferi yaşattı. Bu anlamda seçime katılanları, Bursa ve iş dünyası adına tebrik ediyorum. Gerçekten kazanan Bursa oldu. İnşallah sadece bu meclis çatısı altındaki 128 arkadaşımız değil, tüm Bursa iş dünyası olarak birlik, beraberlik içinde hem Türkiye hem de Bursa ekonomisini çok daha iyi noktalara getirecek projeleri hep birlikte yapacağız."
     Önceki dönemde BTSO Meclis Başkanlığını yürüten Parsekere, şimdiye kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Burkay, onun tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceklerini bildirdi.
     Parseker de Burkay ile arkadaşlarına başarılar dileyerek, kendilerine düşen görevin, iş dünyasının önündeki engelleri kaldırmak olduğunu ifade etti.
     Meclis çatısı altında çalışma arkadaşlarına tecrübelerini aktarmaya devam edeceğini anlatan Parseker, "İş dünyası olarak bir bütün olarak bütün engelleri kaldırmak için bu meclis çatısı altında hep birlikte çalışacağız" dedi.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursa Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER