Bursasporda genel kurulun ardından

Bursasporda genel kurulun ardından -Kulüp başkanlığına yeniden seçilen Yazıcı: -İnanarak, Bursa şehrine, Bursalılara ve elbette büyük Bursaspor taraftarına güvenerek vadettiğim bütün hedeflere ulaşma konusunda gece gündüz çalışa


BURSA (A.A) - Bursaspor kulüp başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Yazıcı, İnanarak, Bursa şehrine, Bursalılara ve elbette büyük Bursaspor taraftarına güvenerek vadettiğim bütün hedeflere ulaşma konusunda gece gündüz çalışacağımızı bütün spor kamuoyunun bilmesini isterim dedi.
     Yazıcı, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı kulübün dün gerçekleşen 48. Genel Kurulunda şahsına ve yönetim kurulundaki arkadaşlarına gösterilen teveccüh ve güven için taraftarlara teşekkür etti. İbrahim Yazıcı, şunları kaydetti:
     Kongremiz geç saatlere kadar devam etmiş olmasına rağmen, genel kurulumuzun sabrını ve samimiyetini, kalplerinizdeki Bursaspor sevgisiyle birlikte renklerimize olan bağlılığınızın bir göstergesi olarak kabul ettiğimden, bu durumun ayrıca takdir edilmesi gerektiğini düşünüyor ve bu sebeple büyük Bursasporun büyük taraftarını bir kez daha yürekten kutluyorum. Önceki genel kurulların aksine, her fikrin ve her önerinin dile getirildiği bu genel kurul, önümüzdeki üç yıllık dönemde, benim ve ekip arkadaşlarım için bir yol haritası niteliği taşımaktadır.
     Gerek kongremizde üyelerimizin dile getirdiği beklentilere cevap verebilme, gerekse konuşmam sırasında inanarak, Bursa şehrine, Bursalılara ve elbette büyük Bursaspor taraftarına güvenerek vadettiğim bütün hedeflere ulaşma konusunda gece gündüz çalışacağımızı bütün spor kamuoyunun bilmesini isterim.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporda genel kurulun ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER