Bursasporun 50 yıllık tarihi fotoğraf karelerinde

Bursasporun 50 yıllık tarihi fotoğraf karelerinde -Kulübün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, fotoğraf sergisi düzenlenecek


BURSA (A.A) - Bursasporun 50. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, kulübün tarihiyle ilgili fotoğraf sergisi açılacak.
     Yönetim kurulu adına kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 50. yıl kutlamalarının fotoğraf sergisinin açılışıyla başlayacağı bildirildi. Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:
     "Tarihi birçok başarılarla süslü Bursasporun bu yıl 50. yaşını kutluyoruz. Kutlamalar çerçevesinde ilk etkinliğimizi şanlı tarihimizin tanığı olan fotoğrafları sergileyerek düzenliyoruz. Yarım asırlık sürede Bursada görev yapan gazeteciler tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi, 29 Nisan 2013 Pazartesi saat 16.00da Kent Müzesinde açılacak. 3 ay boyunca açık kalacak sergimizde aynı zamanda tarihimizdeki en önemli 6 kupa da özel bir bölmede ilk kez sergilenecek. Bu çalışmamızda bizlere destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz."
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporun 50 yıllık tarihi fotoğraf karelerinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER