Bursasporun Avrupa kupalarından 1 yıl men

Bursasporun Avrupa kupalarından 1 yıl men edilmesi -BURSİAD Başkanı Topçu: Şimdi kenetlenme ve Bursasporun yanında yer alma zamanıdır


BURSA (A.A) - Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Topçu, Bursasporun 1 yıl Avrupa kupalarından men edilmesiyle ilgili, Şimdi kenetlenme ve Bursasporun yanında yer alma zamanıdır dedi.
     Topçu, yaptığı yazılı açıklamada, bonservis bedelinin geç ödenmesi gerekçesiyle Bursaspora UEFA Tahkim Kurulunca 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verilmesini kabul edilemez bir hata olarak gördüklerini kaydetti.
     Bursasporun genel kurulu öncesinde sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden Topçu, şöyle devam etti:
     Şimdi kenetlenme ve Bursasporun yanında yer alma zamanıdır. Kalbinde Bursaspor sevgisi taşıyan herkes el birliğiyle, takıma yardımcı olmalıdır. Kime ne görev düşüyorsa yapmalıdır. Herkes taşın altına elini koymalıdır. Çünkü bu süreçte sadece Bursaspor değil, tüm Bursa kaybedecektir.
     Topçu, Bursaspor Kulübü yönetiminin UEFA Tahkim Kurulu kararına karşı mutlaka hukuk mücadelesine başlayacağını belirterek, Bursadaki diğer kent dinamiklerini de Bursaspora sahip çıkmaya ve kulüp yönetimine destek olmaya çağırdı.
     Cezanın sadece Bursaspora verilmediğini kaydeden Topçu, Türkiye Futbol Federasyonundan Bursasporun hakkının korunmasında aktif rol almasını istedi.
     (CM-DAT-DOĞ)
<< Önceki Haber Bursasporun Avrupa kupalarından 1 yıl men Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER