Bursaspor, Twente maçı için Hollandaya gitti

Bursaspor, Twente maçı için Hollandaya gitti -Teknik Direktör Sağlam: -İlk maçta elde ettiğimiz avantajı ikinci maçın sonuna kadar taşıyıp inşallah gruplara çıkacağımıza inanıyorum


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yapacakları Twente maçına ilişkin, İlk maçta elde ettiğimiz avantajı ikinci maçın sonuna kadar taşıyıp, inşallah gruplara çıkacağımıza inanıyorumdedi.
     Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Hollandada oynayacağı Twente maçı için sabah saatlerinde bu ülkeye gitti. Özlüce Tesislerinden hareket eden kafilede 21 futbolcu yer aldı.
     Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, kafilenin tesislerden hareketinden önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada tek hedeflerinin kendilerini gruplara taşıyacak sonucu elde ederek Hollandadan dönmek olduğunu söyledi. Sağlam, tarihi bir maça çıktıklarının bilincinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Bursaspor tarihi açısından önemli bir karşılaşmaya gidiyoruz. Her fırsatta dile getirdik. Bu sene ülkemizi UEFA Avrupa Ligi gruplarında temsil etmek istiyoruz. Şampiyonlar Liginden sonra bu başarıyı da elde edebilirsek, hem kulüp, hem de bizim için önemli bir başarı olacak. İlk maçta elde ettiğimiz avantajı ikinci maçın sonuna kadar taşıyıp inşallah gruplara çıkacağımıza inanıyorum.
     Takımın ikinci kaptanı İbrahim Öztürk de ilk maçta elde edilen skor avantajını koruyacaklarına ve gruplara kalacaklarına inandığını kaydederek, Elde ettiğimiz avantajı orada en iyi şekilde devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz gruplara kalmak. İnşallah bunu da başarıp geleceğiz diye konuştu.
     Hakan Aslantaş ise Twente maçına çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek, İlk karşılaşmada oynanan güzel oyun ve skor avantajı ile Hollandaya gidiyoruz. İlk maçta Bursa Atatürk Stadyumunda taraftarlarımız yaratmış olduğu coşkuyu ve atmosferi gördük. UEFA Avrupa Ligi gruplarına kaldığımız takdirde bu coşku daha da artacaktır. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Takım olarak konsantrasyonumuz üst düzeyde. İnşallah istediğimiz sonuçla Bursaya döneriz ifadelerini kullandı.
     Yenişehir Havaalanından Türk Havayollarına ait özel uçakla ilk olarak Almanyanın Münster kentine gidecek olan Bursaspor kafilesi daha sonra yaklaşık 1 saat süren karayolu yolculuğu ile Hollandaya geçecek.
     Bursaspor, maçın oynanacağı Grolsch Veste Stadyumunda son antrenmanını yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.
    
     Muhabir: Metin Aktaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspor, Twente maçı için Hollandaya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER