Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Şankaya:

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Şankaya: -"Bursasporun sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim"


BURSA (A.A) - Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, "Bursasporun sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim" dedi.
     Şankaya, kulübün Özlüce Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Divan Kurulunun, 19 Nisanda toplanacağını bildirdi.
     Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başta olmak üzere Bursaya her anlamda yön veren kişilerin davet edildiğini belirten Şankaya, kulübün ciddi sıkıntılarla boğuştuğunu savundu.
     Şankaya, Bursasporun geleceğinin tam anlamıyla tartışılmadığını öne sürerek, şöyle konuştu:
     "Bursasporun sıkıntıları var. Bunları Başkan İbrahim Yazıcı paylaşamıyor. Ben çıkıp bunları tek tek söyleyeceğim. Bugüne kadar bu kadar geniş katılımlı bir Divan Kurulu toplanmamıştı. Devlet büyüklerimizin katılımı önemli. Onlara, Bursasporun sıkıntılarını aktaracağız. Her zaman söylüyoruz; Başka Bursaspor yok diye. Şimdi destek zamanı. Daha önce çıkan haberlerde de denildiği gibi bu divan, başka divan olacak. Hem devlet büyüklerimizden hem de Divan Kurulu üyelerimizden 19 Nisanda yapılacak toplantımıza katılımlarını bekliyorum."
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Şankaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER