Bursaspor Kulübüne ziyaret

Bursaspor Kulübüne ziyaret


BURSA (A.A) - Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Hilmi Volaka, Bursaspor Kulübünü ziyaret etti.
     Haluk Alıcık, Hilmi Volaka ve beraberindekileri, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Genel Menajer Adil Cenkçiler karşıladı. Volaka, Nazilli Belediyesporun Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle tanıştıkları Ertuğrul Sağlamı ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.
     Bizim de artık Spor Toto Süper Ligde bir takımımız oldu diyen Volaka, kupa maçı sonrası Bursasporun ligde oynadığı tüm maçları büyük bir heyecanla yakından takip ettiklerini belirtti.
     Bursada çok iyi ağırlandıklarını ifade eden Volaka, Her hafta Nazilli Belediyesporu desteklediğimiz heyecanla Bursasporun maçlarını izliyoruz. Biz Bursaspor ile gönülden kardeş kulüp olduğumuzu düşünüyoruz. Bunlar sporun getirdiği güzellikler. Biz bu tür olaylardan mutluluk duyuyoruz ve bu yakınlığın dostluğun devamının gelmesini diliyoruz dedi.
     Kupa maçı için gittikleri Nazillide çok iyi ağırlandıklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam da iki kulüp arasında oluşan dostluğun yıllar boyu sürmesini diledi.
     Bu tür dostluklara futbolun içinde çok sık rastlanmadığına işaret eden Sağlam, Müsabakada ve öncesinde atılan dostluk adımları inşallah uzun yıllar sürecek diye bir temennimiz olmuştu. Sizlerin orada bize ve takımımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve sıcaklık bizi gerçekten çok etkiledi. Bizler de sizinle oynadığımız müsabakadan sonra Nazilli Belediyesporu yakından takip etmeye başladık. Maç skorlarını merakla bekler olduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER