Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -Ünitimsah Başkanı Yılmaz: "Başkanın ülkemize ve Bursaspora kazandırdıkları asla unutulmayacaktır" -Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Güzelsöz: "Duygularımız çok karanlık,


BURSA (A.A) - Üniversiteli Bursasporlular Derneği (Ünitimsah) Başkanı Enver Yılmaz, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatına ilişkin, "Ülkemize ve Bursaspora kazandırdıkları, asla unutulmayacaktır" dedi.
     Yeşil beyazlı taraftarlar, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı nedeniyle akşam saatlerinde hastanenin önünde toplandı. Burada taraftarlar adına açıklama yapan Yılmaz, Yazıcının vefatının bütün sporseverleri derinden üzdüğünü söyledi.
     Yazıcıya rahmet, ailesine, yakınlarına ve Bursasporlulara sabır dileyen Yılmaz, şöyle devam etti:
     "Başkanın ülkemize ve Bursaspora kazandırdıkları asla unutulmayacaktır. Şehir büyüklerinden beklentimiz ise perşembe sabahı başlayacak cenaze merasimlerinde tedbirlerin layıkıyla alınmasıdır. Bursaya şampiyon şehir apoletini taktıran Sayın Yazıcı için sanayicilerimizden, şehrin önde gelenlerinden ve iş adamlarından gereken tüm fedakarlıkları göstermelerini bekliyoruz. Bize rüyalarımızı süsleyen şampiyonluk kupasını Bursa Atatürk Stadında omuzlara aldıran Yazıcı, tekrar omuzlarda olan bir veda törenine layıktır. Başkanımıza buradan tüm ruhumuz ve kalbimizle söylemek istiyoruz: Oraya gittiğinde şampiyonluğu göremeyen oradaki yüreklere, şampiyonluğu anlat başkanım. Sana söz olsun, Allaha yemin olsun, senin gibi dik durmaya devam edeceğiz."
     Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz de en acı günlerden birini yaşadıklarını ifade ederek, "Ailemizin büyüğü, değerli başkanımız Sayın İbrahim Yazıcıyı kaybettik. Duygularımız çok karanlık, çok karamsar. Şaha kalkmışken bir anda düştüğümüzü hissettik. Onunla daha büyük hayallerimiz vardı, daha dik, daha onurlu durmayı öğrenmiştik."
     Bursasporlu taraftarların hastane önündeki bekleyişi sürüyor.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar / Büşra Nur Özcan / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER