Bursaspor

Bursaspor-Twente maçına doğru -Bursaspor Kulübü yöneticileri, Twente takımının yönetim kurulu ile yemekte bir araya geldi


BURSA (A.A) - Bursaspor Kulübü yöneticileri, UEFA Avrupa play-off turu ilk maçı için Bursaya gelen Twente takımının yönetim kurulu ile yemekte bir araya geldi.
     Bursaspor Kulübü yöneticileri, UEFA Delegesi Pertti Alaja, Twente 2. Başkanı Aldo Van Der Laan ve yönetim kurulu üyelerine Almira Hotelde yemek verdi.
     Samimi bir havada geçen yemekte konuşan Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Recep Bölükbaşı, müsabakanın dostluk çerçevesinde ve centilmenlik ruhu içinde geçmesini dilediğini söyledi.
     Twente 2. Başkanı Aldo Van Der Laan ise böyle bir etkinliği organize ettikleri için Bursaspor Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Türk yemeklerini çok beğendiklerini belirten Aldo Van Der Laan, rövanş maçında Bursasporu çok iyi ağırlayacaklarını ifade etti.
     Daha sonra Bölükbaşı, Aldo Van Der Laana porselenden yapılmış futbol topu ve Bursaspor ürünlerinin olduğu bir hediye paketi takdim etti. Twente yöneticileri de Bursaspor yönetim kurulu üyelerine getirdikleri hediyeleri verdi.
    
     Muhabir: Cem Şan / Vedat Yücebaş / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER