Bursasporlu oyuncular galibiyet serisi peşinde

Bursasporlu oyuncular galibiyet serisi peşinde -Yeşil-beyazlı defans oyuncusu Basser: -Bu sezon üst üste maçlar kazanamadık. Bu, açıkçası beni hayal kırıklığına uğratıyor -Orta saha oyuncusu NDiaye: -Bir türlü istediğimiz


BURSA (A.A) - Bursasporun Faslı defans oyuncusu Michael Basser, bu sezon ligde istenilen noktada olamadıklarını belirterek, Orduspor maçını kazanmak zorundayız dedi.
     Michael Basser ile Fransız orta saha oyuncusu Alfred NDiaye, Özlüce Tesislerinde Orduspor ile yapacakları maça ilişkin basın toplantısı düzenledi.
     Alınan sonuçlardan gerekli dersleri çıkartıp sıkıntıyı aşmak için çok çalıştıklarını ifade eden Basser, Orduspor maçının kendileri için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:
     Şu an ligde istediğimiz konumda değiliz. Bu maçı muhakkak kazanmak istiyoruz. Seri başlatmamız lazım. Ligde iyi konuma gelmek istiyoruz. Bir maçı kazandıktan sonra hemen ertesinde galibiyeti göstermemiz gerekiyor. Bu sezon üst üste maçlar kazanamadık. Bu, açıkçası beni hayal kırıklığına uğratıyor. Nedenini bilmediğim şekilde puan kaybettik. Bu, hepimizi üzüyor.
     Bir basın mensubunun, Önünde oynayan futbolcuların sık sık değişmesi seni nasıl etkiledi- sorusuna ise Basser, Şu an için problem yaratmıyor. Antrenmanlarda sürekli çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. Tabii ki zordur sürekli farklı kişilerle oynamak ama antrenmanlarda çok çalışarak bu sıkıntıyı azaltıyoruz yanıtını verdi.
    
     -Kötü gidişimizi anlayamıyorum-
    
     Orta saha oyuncusu Alfred NDiaye ise Bursasporun çok şanssız bir şekilde puanlar kaybettiğini dile getirerek, zirveye yükselebilmek için kalan maçları kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
     Takımın kötü gidişatını anlayamadığını belirten NDiaye, Bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bunun nedenini tam anlamadık. Biz bu ligin en iyi ekiplerden birisiyiz. Bunu da sahada en iyi şekilde yansıtıp, herkese göstermeliyiz dedi.
     Fransız oyuncu, Pintonun takım için önemli bir kayıp olduğuna işaret ederek, bu oyuncunun bir an önce iyileşmesini temenni etti.
    
     Muhabir: Cem Şan / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Bursasporlu oyuncular galibiyet serisi peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER