Bursasporlu Ozan İpekin durumu

Bursasporlu Ozan İpekin durumu -Tecrübeli futbolcu, yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesinin feshi ile ilgili avukatına yetki vermek için notere gitti


BURSA (A.A) - Bursasporlu futbolcu Ozan İpek, yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesinin feshi ile ilgili avukatına yetki vermek için notere gitti.
     Bursasporda, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlamın raporu doğrultusunda 2,5 ay önce kadro dışı bırakılan Ozan İpek, bugün yönetim ile programlanan görüşmenin gerçekleşmemesi üzerine, sözleşmesinin feshi için avukatı Cem Papilaya yetki vermek için Bursa 10. Noterine gitti.
     Kameralar önünde konuşmak istemeyen Ozan İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine verilen cezanın adil olmadığını ifade ederek, cezanın iptali için hukuki yollara başvuracağını söyledi.
     Ozan İpekin babası Kasım İpek de Bursaspor oğlumla görüşmek için bugün saat 16.00a kadar süre verdi. Fakat, bu saate kadar bize dönüş olmadı. Oğlum futbol oynamak istiyor, ona bir ceza kesildi. Sözleşmesinin feshi için gerekli işlemleri başlattık ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş/Harun Kaymaz
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursasporlu Ozan İpekin durumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER