Bursasporlulardan yönetim ve takıma tam destek

Bursasporlulardan yönetim ve takıma tam destek -Orhangazi Bursasporlular Derneği Başkanı Aktaş: -Bir iki kötü sonuç sonrasında hemen istifa beklemek, yönetimi, teknik kadroyu istifaya davet etmek büyük Bursaspor taraftarına yakışma


BURSA (A.A) - Orhangazi Bursasporlular Derneği Başkanı Selahattin Aktaş, Bir iki kötü sonuç sonrasında hemen istifa beklemek, yönetimi yada teknik kadroyu istifaya davet etmek büyük Bursaspor taraftarına yakışmamaktadır dedi.
     Orhangazi Bursasporlular Derneği üyeleri, Fenerbahçe ve Kayserispor maçlarında bazı grupların yönetimi istifaya davet etmesi üzerine, yönetim ve teknik heyete destek verdi.
     Aktaş, dernek üyeleriyle yaptığı basın açıklamasında, Bursasporun bugünkü kadrolarının, tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşadığını, şampiyonluktan sonraki 3 sezonda da Avrupa kupalarına katıldığını söyledi.
     Bugünkü yönetim ve teknik kadronun Bursaspor adına tarih yazdığını belirten Aktaş, Bir iki kötü sonuç sonrasında hemen istifa beklemek, yönetimi, teknik kadroyu istifaya davet etmek büyük Bursaspor taraftarına yakışmamaktadır. Geçmişte büyük başarılar elde eden, bu sezon ise şanssız maçlara rağmen liderin sadece 6 puan gerisinde yer alan takımımız, eskisinden daha çok desteğe ihtiyaç duymaktadır. Bursaspor taraftarına da düşen takımına destek olmaktır diye konuştu.
     Bursasporun ikinci yarıya iyi başladığını hatırlatan Aktaş, Bu hafta deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynuyoruz. Ondan sonraki hafta ise lider Galatasaray sahamıza konuk olacak. Bu iki maç takımımız için hayati önem taşıyor. Bu sezon ligde şampiyonluğa oynamak, şampiyonluk kovalamak hiç de imkansız değil. Geçmişte büyük başarılar elde eden yönetim ve teknik kadro ile futbolcu kardeşlerimizin yanında yer almalıyız. Büyük Bursaspor taraftarına yakışan da budur ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bursasporlulardan yönetim ve takıma tam destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER