Büyük Erkekler Judo Milli Takımı Erzurumda

Büyük Erkekler Judo Milli Takımı Erzurumda kampa girdi -Milli takım antrenörü Yolcu: Erzurum kampını iyi değerlendirerek sporcularımızın fiziki ve kondisyon eksikliğini gidermeyi amaçlıyoruz


ERZURUM (A.A) - Büyük Erkekler Judo Milli Takımı Erzurumda kampa girdi.
     Milli takım antrenörü Yavuz Yolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Palandöken Dağında kampa giren Büyük Erkekler Judo Milli Takımında morallerin yüksek olduğunu söyledi. Erzurumdaki kampa 48 sporcunun davet edildiğini belirten, Yolcu, şunları kaydetti:
     Yoğun bir teknik kadro ve sporcu kafilesiyle yaptığımız antrenmanlar, kondisyon ve kuvvet üzerine devam ediyor. Erzurum kampını iyi değerlendirerek sporcularımızın fiziki ve kondisyon eksikliğini gidermeyi amaçlıyoruz. 2016 Olimpiyatlarının bir nevi ön hazırlık çalışmalarını yapmak için buradayız. Kampımız 4 Ocak tarihinde bitecek. Çalışmalar bitince 2013 yılının ilk müsabakaları için birinci etap kampı tamamlanmış olacak.
     Yolcu, Erzurumda yaptıkları kampın sporcular için büyük önem taşıdığını, rakım farkının büyük avantaj sağlayacağını ifade etti.
     Bu kampın ardından 15 sporcuyla Avusturyada kamp yapacaklarını anlatan Yolcu, Önce Avusturya kampı ardından Gürcistan ve Pariste düzenlenecek olan turnuvalarla bir hazırlık dönemi geçireceğiz. 2013 için çok iddialı çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Büyük Erkekler Judo Milli Takımı Erzurumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER