Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümü -AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Çalışkan: Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaptıkları, konuşmaları ve davranışlarıyla sadece milletimize değil, tüm dünya milletlerine örnek olmuştu


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün yaptıkları, konuşmaları ve davranışlarıyla sadece Türk milletine değil, tüm dünya milletlerine örnek olduğunu belirtti.
     Çalışkan, Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, İstiklal mücadelesinin önderi, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ebediyete intikalinin 74. yılında rahmet ve şükranla andıklarını ifade etti.
     Atatürkün, En büyük eserim dediği demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin, onun işaret ettiği yolda ilelebet yaşayacağını belirten Çalışkan, şunları kaydetti:
     Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yaptıklarıyla konuşmaları ve davranışlarıyla sadece milletimize değil, tüm dünya milletlerine örnek olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşunun 89. yıl dönümünde Atatürkün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesini aşma yönünde büyük mesafeler kat etmiş, ekonomik atılımlar yapmış, dünya devletleri arasında güçlü ve lider bir ülke haline gelmiştir.
     AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları olarak en büyük görevimiz, büyük bedeller ödenerek kurulmuş olan cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmaktır.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER