Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -Görele Belediye Başkanı Melikoğlu, mesaj yayımladı


GİRESUN (A.A) - Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74üncü yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Melikoğlu, mesajında, Atatürkün ölüm yıl dönümündeki amacın yas tutmak ve ümitsizlik içinde yası tazelemek olmadığını belirterek, Önemli şahsiyetler fikirleriyle, eserleriyle, fedakar gayretleriyle anılır. Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir, benim fikirlerimi, duygularımı anlıyorsanız bu kafidir diyen Gazi Mustafa Kemalin de milletimizden beklediği budur ifadelerini kullandı.
     Atatürkün en büyük eseri kurucusu ve lideri olduğu, milletimizle el ele geliştirdiği Cumhuriyet olduğunu hatırlatan Melikoğlu, şunları kaydetti:
     Bizler, bağımsız ve müreffeh bir gelecek için Atatürk-ün fikirleri ışığında ilerleyerek bu mirası bizden sonraki nesillere gururla aktarmak kararlılığındayız. Bunun için bugüne dek inanç ve azimle çalıştık. Bundan sonra da çalışmalarımıza da aynı inanç ve azimle devam edeceğiz. Eserleriyle gönüllerimizde yaşayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ölümünün 74. yılında bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER