Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın: Şükran, rahmet ve minnetle andığımız Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün eserim dediği Türkiye Cumhu


BOLU (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Şükran, rahmet ve minnetle andığımız Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, işaret ettiği yolda ilelebet yaşayacaktır dedi.
     Atatürkün ölümünün 74. Yıl dönümü nedeniyle bir yazılı açıklama yapan Sayın, Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, silah arkadaşlarını ve istiklal mücadelesinin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı ve rahmetle andığını ifade etti.
     Türk milletinin yüz yıllarca hüküm sürdüğü Anadolu topraklarından silinmek istendiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşını zaferle sonuçlandırarak, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürkü şükran, rahmet ve minnetle andıklarını belirten Sayın, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkün eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, işaret ettiği yolda ilelebet yaşayacaktır ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER