Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı

Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı -Tunceli Valisi Güner, 10 Kasım dolayısıyla mesaj yayımladı


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün büyük bir lider olduğunu söyledi.
     Güner, yayımladığı mesajında, Atatürk, tüm yaşamını Türk Milleti ve bağımsızlığına adamış, milleti ile birlikte, kurtuluş savaşında tarih önünde büyük bir zafer kazanarak tarihin akışını değiştirmiş, gerçekleştirdiği devrimlerle bizlere aydınlık bir geleceğin kapılarını açmış büyük bir liderdir ifadelerini kullandı.
     Gazi Mustafa Kemal Atatürkün üstün zekası, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, olağanüstü devlet adamlığı ve kısa sürede Türkiye Cumhuriyetini yükselttiği nokta ile güçlü bir lider olduğunu tüm dünyaya ispatladığını belirten Güner, şunları kaydetti:
     Millet olarak düşen görev ise büyük bedeller ödenerek kurmuş olduğu Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak ve ülkemizi, hedef olarak göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkü bir kez daha minnet, rahmet ve şükranla anıyorum.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Büyük Önderin aramızdan ayrılışının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER