Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Adana Valisi Coş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 74. yıl dönümü edeniyle mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 74. yıl dönümü edeniyle mesaj yayımladı.
     Coş, yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin kurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürkü, ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümünde minnet, rahmet ve şükranla andıklarını bildirdi.
     Türk Milleti, insanlığın ortak değerlerine, uygarlığın şekillenmesine büyük katkıda bulunmuş, tarihe ve insanlığa mal olmuş bir lider olan Atatürkü yetiştirmiş yüce bir millettir ifadelerini kullanan Coş, mesajına şöyle devam etti:
     Atatürk, düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve inkılaplarıyla yaşadığı çağı aşamış ve her döneme fikirleriyle damga vurmuştur. Milletimiz, Atatürkü ve en büyük eseri Cumhuriyeti anlamak, demokratik Cumhuriyetimizin değerlerini her şartta korumak, düşüncesini özümsemek, açtığı yolda ilerleyerek, gösterdiği hedefe ulaşmak için çaba gösterecek, Cumhuriyetimizi yeni eserlerle yüceltecek, tüm kurum ve kurallarıyla sonsuza kadar yaşatacaktır. 10 Kasım, Türk milleti için büyük kurtarıcısını anma günü olduğu kadar, sahip olduklarının değerini bilerek, Cumhuriyetin erdemlerine sadakatini ve Atatürkün ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığını gösterme günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 74. yılında, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürkün aziz hatırası önünde minnet, şükran duygularıyla eğilerek, saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER