Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Nevşehirde özel bir okulun öğrencileri, alış veriş merkezinde Atatürk konulu fotoğraf sergisi açtı


NEVŞEHİR (A.A) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yılı dolayısıyla Nevşehirde özel bir okulun öğrencileri, alış veriş merkezinde Atatürk konulu fotoğraf sergisi açtı.
     Nevşehir Özel Kardelen Koleji Fotoğraf Kulübü öğrencileri tarafından Forum Kapadokya Alışveriş Merkezinde düzenlenen sergiye, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, İl Jandarma Alay Komutanı Dursun Ertuğrul, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Emniyet Müdürü Mehmet Yüksel, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Nail Yavuz, Osman Balak, Fazıl Parlak ve çok sayıda davetli katıldı.
     Program ilk olarak Özel Kardelen İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından oluşturulan koro ile öğrenciler Atatürkün sevdiği şarkıları söylediler.
     Daha sonra serginin açılışını Vali Savaş, İl Jandarma Alay Komutanı Ertuğrul ve Belediye Başkanı Ünver birlikte yaptılar.
     Sergide, Atatürkün birbirinden farklı 75 fotoğrafı bulunuyor. Vali Savaşa sergi gezisi sonrasında ise Kardelen Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından bir Atatürk fotoğrafı hediye edildi.
     Sergi, 16 Kasım Cuma gününe kadar gezilebilecek.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER