Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Havza, Kavak ve Çarşamba ilçelerinde anma töreni düzenlendi


SAMSUN (A.A) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yılı dolayısıyla Samsunun Havza, Kavak ve Çarşamba ilçelerinde anma töreni düzenlendi.
     Havzada Mehmetçik Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan törende, 09.05te iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
     Törene Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Adem Tol, Belediye Başkanvekili Kenan Yüksel, Cumhuriyet Savcısı İsmail Ünsal ve diğer protokol üyeleri katıldı.
     Anıt alanından sonra Havza Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde devam eden anma programında, öğrenciler tarafından şiirler okundu.
     Programın son bölümünde Atatürk isimli oratoryo sahnelendi.
    
     -Kavak-
    
     Kavakta Cumhuriyet Meydanındaki anıta çelenk sunuldu. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından törenler Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda devam etti.
     Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu törene, Kaymakam Vekili Mehmet Erhan, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Astsubay Başçavuş Mustafa Bozdoğan, Belediye Başkan Vekili Mustafa Aksakal, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Çelik ile kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     -Çarşamba-
    
     Çarşambada Belediye Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulması, iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program daha sonra Cemil Şensoy Kültür Merkezinde devam etti.
     Buradaki programda Çarşamba Fen Lisesi Müdürü Hikmet Semizoğlu günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.
     Anma programına Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, diğer protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Özgür Uyaroğlu - Mustafa Günay - Yaşar Karaman
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER