Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: Türk milletinin Atasına bağlılığı hiçbir zaman bitmeyecektir


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihloğlu, Türk milletinin Atasına bağlılığı hiçbir zaman bitmeyecektir dedi.
     Hacısahiloğlu, Büyük Önder Atatürkün ölümünün 74üncü yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 74 yıl önce vefat eden Ulu Önder Atatürkün Türkiye Cumhuriyetini kurarak Türk milletine bağımsızlığı en büyük miras olarak bıraktığını ifade etti.
     Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
     Büyük devletler ve ülkeler ancak kurucularına gösterdiği sonsuz bağlılık, saygı ve minnet ile ayakta kalır. Büyük devlet olmak ve bağımsız kalmak ancak böyle sağlanabilir. Bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürk, milletinin kalbinde edindiği büyük yerden dolayı Ulu Önder olarak anılıyor. Türk milletinin Atasına bağlılığı hiçbir zaman bitmeyecektir. Atatürke bağlılık, bağımsızlığa ve halkın egemenliğine bağlılıktır. Bağımsızlığı kendine şiar edinmiş bir millet olan halkımızın sahip olduğu son bağımsız ülke Türkiye Cumhuriyetidir. Bu ülkeyi kuran ulu önder Atatürkü milletimiz, saygı, özlem ve minnet ile bir kez daha 10 Kasım törenleri ile anıyor.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER