Büyük Önder Atatürkü anıyoruz

Büyük Önder Atatürkü anıyoruz -Afyonkarahisarda, Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında meşaleli yürüyüş gerçekleştirildi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında meşaleli yürüyüş gerçekleştirildi.
     CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından organize edilen yürüyüş, il binası önünde toplanan partililerin ellerinde meşalelerle, Anıtparktaki Utku Anıtına doğru yürüyüşüyle başladı. Ordu Bulvarından Anıtparka marşlar ve Atatürkün sevdiği türküleri söyleyerek gelen partililer, burada iki dakikalık saygı duruşunda bulundu ardından İstiklal Marşını okudu.
     CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, Siirtin Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterde şehit olan 17 askere Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
     Atatürkü, ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümünde minnet ve saygı ile andıklarını belirten Görgöz, Bize laik, çağdaş, sosyal hukuk devletini ve cumhuriyeti hediye eden Atamızı, ebediyete intikalinin 74üncü yıl dönümünde, minnet ve şükran duygularımızla, özlemle, saygıyla anıyoruz diye konuştu.
     Görgözün konuşmasının ardından, Utku Anıtının önünde toplanan partililer, Atatürkün sevdiği türküleri hep bir ağızdan söyledi.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Büyük Önder Atatürkü anıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER