Büyük önder Atatürkün ebediyete intikalinin 74.

Büyük önder Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıldönümü -AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel ve Dalbudak, mesaj yayımladı


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Atatürkün ebediyete intikalinin 74. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
     Yüksel, mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, İstiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürkü rahmet ve şükranla andıklarını belirtti.
     Atatürkün genç nesillere emanet ettiği ve en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyetinin bugün ileri bir demokrasiyle taçlanmış olarak yine onun işaret ettiği hedefler doğrultusunda varlığını sürdürmekte olduğunu belirten Yüksel, şunları kaydetti:
     Bizlere düşen görev, devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak, Türkiye Cumhuriyeti devletini daha müreffeh bir devlet haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam etmektir. Atatürkün bizlere emanet olarak bıraktığı Cumhuriyetimizi, milletimizin nesilden nesile başarıyla taşımaya devam edeceğine olan inancım tamdır.
     AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün sadece Türk milletinin değil tüm insanlığın saygısını kazanmış bir dünya lideri olduğu belirtti.
     Dalbudak, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Atatürkü anma günü olan 10 Kasım aynı zamanda Türk milletinin Cumhuriyetin erdemlerine bağlılığı ve Atatürkün ideallerini gerçekleştirme hususundaki kararlılığını gösterdiği gündür. Türkiye, 2023 Türkiyesine doğru birlik ve beraberlik içinde güçlü bir iradeyle çalışmaya devam etmektedir.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Büyük önder Atatürkün ebediyete intikalinin 74. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER