Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlandı


AYDIN (A.A) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.
     Aydın Valiliği önündeki Atatürk Anıtında gerçekleştirilen törende, Aydın Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Garnizon Komutanlığı adına Jandarma Alay Komutanı Albay Bülent Bulut, anıta çelenk sundu.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının Vali Al, Çerçioğlu ve Albay Bulut, valilik binasında kutlamaları kabul etti.
     Daha sonra İstasyon Meydanında Aydın Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut, halkın ve birliklerin bayramını kutladı ve geçit töreni yapıldı.
     Törende bir konuşma yapan Jandarma Albay Hakan, Türk ordusunun kazandığı bu zaferin yeryüzünde bir benzerinin daha olmadığını kaydederek, Bu eşsiz zaferi kazandıran başta Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı canlarını vererek koruyan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum dedi.
     Nazilli Belediyesi Mehter Takımı ve efeler de bir gösteri sundu.
     Diğer yandan anıt önündeki törenden sonra, CHP ve İşçi Partisi temsilcileri, izinsiz olarak anıta çelenk bıraktı.
     CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz, gazetecilere yaptığı açıklamada Çelenk koymamız suçsa, suç işlemeye devam edeceğiz. Burada yaptığımız bir eylem değildir. Şehitlerimizi, Atamızı, Zafer Bayramımızı sahiplenme hareketidir dedi.
     Muhabir: Gökmen Şireci / Suat Deniz
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER