Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay ve İl Başkanı Mehmet Gün kutlama mesajı yayımladı


UŞAK (A.A) - AK Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay ve İl Başkanı Mehmet Gün 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.
     AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin 30 Ağustos Zaferi ile atıldığını kaydetti.
     Türkiyenin içinden bulunduğu sıkıntılı süreçte karşı karşıya kaldığı risk ve tehditleri, gerek silahlı kuvvetleri gerekse toplumdaki her ferdin gayretleriyle çözeceğini ifade eden Milletvekili Güneş, herkesin ülkenin birlik ve beraberliğine zarar vermeye kalkışanlara karşı ortak mücadele etmesi gerektiğini bildirdi.
     AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ise 30 Ağustos Zafer Bayramının tarihteki en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanı sıra, yalnızca Türk milleti için değil tüm mazlum uluslar için önem taşıdığını kaydetti.
     AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün ise Türkiyenin önünde parlak bir gelecek olduğunun altını çizerek, Bizler de bu büyük milletin torunları olarak Türkiye Cumhuriyetini muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Milletçe birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdiğimiz büyük işler, önümüzün açık oluğunun en iyi göstergesidir. Bin yıldır bu topraklarda barış içinde yaşayan milletimizin birlik ve beraberliğini hiçbir güç zedeleyemeyecektir dedi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER