Büyük Zaferin 90. yıl dönümü

Büyük Zaferin 90. yıl dönümü -Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Yurtbay: -30 Ağustos Zaferi ile taçlanan Kurtuluş Savaşı, milletimizin hangi şartlar altında olursa olsun, esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin açık göstergesi


BARTIN (A.A) - Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, 30 Ağustos Zaferi ile taçlanan Kurtuluş Savaşı, milletimizin hangi şartlar altında olursa olsun, esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin açık göstergesidir dedi.
     Yurtbay, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Büyük Zaferin, milletin, vatan söz konusu olduğunda ortaya koyabileceği fedakarlık ve kararlılığın sayısız örneklerinden biri olduğunu belirtti.
     30 Ağustos Zaferinin, ayağında çarığı, sofrasında ekmeği olmayan bir millet tarafından kazanıldığına işaret eden Yurtbay, şunları kaydetti:
     30 Ağustos Zaferi ile taçlanan Kurtuluş Savaşı, milletimizin hangi şartlar altında olursa olsun, esaret ve dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin açık göstergesidir. Bir milletin en büyük gücü topu, tankı, parası değil, imanlı ve inançlı evlatlarıdır. Türkü, Kürdü, Lazı ve Çerkezi ile yurdun dört bir yanından koşup gelen vatan evlatları omuz omuza şehit oldu. Karanlık güçler, birlik ve beraberliğimizi bozmaya, milletimiz arasına nifak tohumları ekmeye çalışmaktadır. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar, milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe ve sağduyu ile bu oyuna gelmeyecek.
    
     Muhabir: Selim Bostancı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER